Bio zöldség házhoz szállítva
Kérdésed van? Keress minket
+36 70 555 5543
Kategóriák
Kategóriák
Kérdésed van? Keress minket
+36 70 555 5543
Keresés
Profil
Kosár
-
Kategóriák
Szezonkosarak
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK
Éves tagsági lehetőségek
Zöldségek
Feldolgozott terményeink
Bio tojás
Fermentált zöldségek
Bio alma és almalé
Méz
Bio homoktövis termékek
Bio liszt
Szörp
Zöldségközösség
Rólunk
Átvétel
Receptajánló
Kapcsolat
Fotógaléria
Repceméz 900g
2 800
Ft
Kosárba
Méz
Méz
Előző termék
Következő termék
Repceméz 900g
Cikkszám:
repcemez900g
Raktáron
4 db
2 800
Ft
Kosárba
Méz összetétele:
Repcemézre jellemző, hogy a mézben előforduló 11 cukorféle közül csak 3-at tartalmaz, a fruktóz (gyümölcscukor) és glukózhoz (szőlőcukor) mellett csak maltóz. Nincs benne például Szaharoz, melyre a cukorbetegek érzékenyek.
Méz felhasználása:
Gyors, finom kristályosodása miatt a krémméz alapanyaga.
Fogyasztása minden formában ajánlott!
Alacsony savtartalma miatt ajánlott a gyomorsav-túltengésben szenvedőknek.
Részletek
Összehasonlítás
Nyomtat
Részletek
Adatok
Részletek
Frissen pergetett mézként: Halványsárga színű, enyhe zamatú, édes illatú méz.
Krém mézként: A repceméz nagyon könnyen kristályosodik, kikristályosodva szinte fehérré válik, és nagyon finomszemcsés, krémes megjelenést kap. A krémméz a természetes kristályosodás közben, folyamatosan kevert mézet jelenti. A keverés hatására egyenletes, finomszemcsés, krémes lesz a kristályosodó méz. A keverésen kívül semmi más beavatkozás nem történik, nincsenek hozzáadott anyagok!
A méz kristályosodása természetes jelenség, annak minőségét nem befolyásolja, nem minőségi hiba! A méz folyékonysága, napos, meleg helyen, radiátoron vagy meleg vízbe állítva rövid idő alatt visszaállítható. Vigyázzunk, hogy ne karamellizáljuk meg!
(Forrás: https://termeloimagyarmez.hu/)
Adatok
Tömeg:
900 g/db
Szezonkosarak
AJÁNDÉKUTALVÁNYOK
Éves tagsági lehetőségek
Zöldségek
Feldolgozott terményeink
Bio tojás
Fermentált zöldségek
Bio alma és almalé
Méz
Bio homoktövis termékek
Bio liszt
Szörp
Zöldségközösség
Rólunk
Átvétel
Receptajánló
Kapcsolat
Fotógaléria
Belépés
E-mail
Jelszó
Belép
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszavamat
Kategóriák
Profil
Kosár
0
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Nem engedélyezem
Engedélyezem